01 sep, 11:23
2015
Algemeen
Ebben Inspyrium

Uw netwerk verder uitbouwen?

Graag tot ziens tijdens Bedrijvig Land van Cuijk & Noord-Limburg!

Op 23 en 24 september vormt het Ebben Inspyrium in Cuijk voor de tweede keer het inspirerende decor voor de beurs Bedrijvig Land van Cuijk & Noord-Limburg. Een verrassende en inspirerende bedrijfsbeurs waar regionale ondernemers, gemeentelijke organisaties en studenten van diverse opleidingen elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen en nieuwe kansen creëren. De uitgelezen kans om uw netwerk verder uit te bouwen.

“Bedrijvig Land van Cuijk & Noord-Limburg is geen branche-event of standaard vakbeurs”, vertelt eventmanager Aik Ducaat. “Het is een netwerkbeurs waar álle bedrijven en organisaties uit de regio zich kunnen presenteren. We richten ons niet op een bedrijfstak, het gaat om nieuwe kansen voor en samenwerking in de regio. Dat is de kracht van de Bedrijvig-beurs.” Die samenwerking komt al tot uiting in de organiserende partijen achter de beurs. Ondernemers, overheid en onderwijs maakten zich sterk voor de eerste editie van 2013. Met succes! Ruim 2.100 bezoekers ontmoeten elkaar voor het eerst of voor een verdieping van hun werkrelatie en werkten samen aan de toekomst van de regio.

Constructieve samenwerking “Het doel van deze regionale beurs is kansen creëren op elk niveau”, vervolgt Ducaat. “Overheid heeft ondernemers nodig en vice versa. En het onderwijs is de toekomst. We hebben prachtige bedrijven in de regio, we moeten er samen voor zorgen dat studenten kennismaken met potentiële werkgevers en hen de kans geven een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van initiatieven zoals deze. Zo versterk je de regio en zorg je voor saamhorigheid.” Het ROC bevestigt dit. De beurs is een ideale manier voor studenten om zich te profileren. Met als extra pluspunt dat studenten actief betrokken zijn bij de organisatie van de tweede editie en zo meer verankerd raken in de regio.

Wat mogen bezoekers van de beurs verwachten? “Grote regionale bedrijven naast startende ondernemers en zzp’ers. Gemeentelijke organisaties naast verenigingen en instellingen. En natuurlijk studenten van verschillende opleidingen. Alles wat in onze regio werkt en wat onze regio maakt tot wie we zijn, komt hier samen”, aldus Ducaat. Verder worden tijdens de beurs tal van innovatieve en verrassende initiatieven gerealiseerd. De editie 2015 wordt op ludieke wijze geopend: op initiatief van regionale ondernemers heeft Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen als kennispartner van de beurs een onderzoek uitgevoerd naar de regionale economische kansen. Tijdens de officiële opening worden de onderzoeksresultaten gepresenteerd als startschot voor de toekomst.

Gratis toegang De Bedrijvig Beurs 2015 wordt gehouden op woensdag 23 en donderdag 24 september, beide dagen van 14.00 tot 22.00 uur. Op vertoon van uw visitekaartje heeft u gratis toegang tot de beursvloer. Het Ebben Inspyrium ligt aan de Beerseweg 45 in Cuijk, pal aan de A73. U kunt gratis parkeren op het ruime parkeerterrein

Nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje op www.bedrijvigbeurs.nl.