VIERDAAGSEFEEST CUIJK

Nauwer samenwerken.
1 Juli 2017
Eén groot feest in Cuijk tijdens Vierdaagse-week

CUIJK – Ingrid Kloosterman (Comité VierdaagseFeest Cuijk) en Erwin Poels (Coöperatieve Horeca Cuijk) hebben onder toeziend oog van burgemeester Wim Hillenaar een overeenkomst voor vijf jaar getekend. Beide organisaties gaan nauwer samenwerken, waarbij de verplaatsing van de Zeskamp naar het centrum de eerste grote stap is.

Op zondag 16 juli vindt de Zeskamp nu plaats in de Maasstraat, Grotestraat en op het Kerkplein. Het belooft één groot spektakel te worden met spellen, zoals we die kennen van voorgaande jaren, maar ook met nieuwe hindernissen. “Van oudsher doen er veel café-teams mee aan de zeskamp; hoe mooi is het dat zij nu voor de eer kunnen strijden voor een vol terras”, aldus een enthousiaste Erwin Poels.

Maar de plannen, die zowel het Comité als de coöperatie voor ogen hebben zijn groter. Ingrid Kloosterman vertelt: “We streven er naar om zo snel mogelijk een gezamenlijke horecamunt te introduceren, zodat het publiek de hele week met één betaalmiddel op zowel de Maaskade, als in het centrum terecht kan.”

Met deze nieuwe overeenkomst hopen Poels en Kloosterman op een nauwere, duurzame relatie. “In het verleden zijn er veel discussies geweest, maar die laten we nu achter ons. We gaan er samen één groot feest in Cuijk van maken tijdens de Vierdaagse-week”, aldus Poels.

Van zaterdag 15 juli tot en met vrijdag 21 juli worden er iedere dag verschillende activiteiten georganiseerd op de Maaskade en in het centrum. Ga voor het uitgebreide programma naar www.vierdaagsefeestcuijk.nl.
Contactgegevens
VIERDAAGSEFEEST CUIJK
Maasboulevard 1
5430 AC Cuijk