VIERDAAGSEFEEST CUIJK

Maandag volledig voor de kids bij VierdaagseFeest Cuijk
21 Juni 2017
CUIJK – VierdaagseFeest Cuijk pakt op maandag uit voor kinderen! Omcirkel maandag 17 juli in je agenda én kom naar het centrum met je (klein)kinderen, neefjes, nichtjes en buurtkids. ’s Middags kan er gebouwd worden op het Louis Jansenplein én ’s avonds geniet je met de hele familie op de Maaskade van een familiefilm.
Welke film er wordt vertoond, is nog niet bekend. Voorzitter Ingrid Kloosterman van het organiserende Comité geeft uitleg. “De keuze is namelijk aan het publiek. We gaan onze Facebook-volgers vragen om hun voorkeur. Op https://www.facebook.com/vierdaagsefeest.cuijk/ zullen snel een aantal films verschijnen, waarbij de volgers middels een reactie kunnen aangeven welke film ze op maandagavond graag op de kade willen zien. De meest populaire film zullen we dan draaien.”
’s Maandags is volgens Kloosterman voor het organiserende Comité altijd een feestje met de XXS Huttenbouwmiddag. “Als je al die blije snoetjes fanatiek ziet bouwen, dan kun je niet anders dan daar van genieten. Vorig jaar waren er meer dan vierhonderd kinderen. Zij kunnen zich uitleven met karton, hout, tapijt en verf om de mooiste hut op het Louis Janssenplein te bouwen. Zonder de hulp van alle sponsoren zou dat niet mogelijk zijn. Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen zich vanaf 13.00 uur inschrijven. Om 13.30 beginnen we te bouwen. We hopen op mooi meer; al weten we uit ervaring dat dat de kinderen helemaal niet deert.”
Inschrijven zeskamp
Kloosterman roept daarnaast ook de oudere jeugd op. “Op zondag organiseren we natuurlijk weer de Zeskamp. Het belooft dit jaar weer een verrassend spektakel te worden. Teams van zes personen kunnen zich nog aanmelden. Interesse, mail dan naar Sofie Ebben op sofie@vierdaagsefeestcuijk.nl.”

» Ga naar de link
Contactgegevens
VIERDAAGSEFEEST CUIJK
Maasboulevard 1
5430 AC Cuijk