Van Benthum Haarden

Over Van Benthum Haarden
Welkom bij Van Benthum Haarden,

Van Benthum Haarden is hét vertrouwde adres voor het leveren en plaatsen van haarden, schouwen en kachels. Als haardenspecialist zijn wij officieel dealer van de meest gerenommeerde merken en hebben wij een zeer uitgebreid assortiment. Ook geven wij advies aan huis.

Wij hebben diverse soorten kachels waaruit u kunt kiezen. Daarbij kan er gekeken worden naar het soort materiaal dat u wil gaan verbranden. Bijvoorbeeld hout, gas of geperste pellets. Elke model heeft zijn eigen voordelen. Voor elk type model hebben wij duurzame kachels die uw ruimte op de meest efficiënte manier verwarmen. Daarbij heeft u natuurlijk ook de keuze uit klassieke of moderne stijlen, vrijstaand of hangend. En kijk ook vooral eens naar onze spekstenen kachels!

Uiteraard zijn wij officieel dealer van merken als Tulp, Barbas, Bellfires, Dru et cetera. Dit zijn stuk voor stuk gecertificeerde merken met kachels van hoge kwaliteit. Wij werken samen met gerenommeerde merken die hun kachels uitrusten met sensoren en mechanismen die voor een hoge verbrandingsgraad zorgen. Op deze wijze wordt de warmte op de beste wijze verspreid in uw ruimte.
Contactgegevens
Van Benthum Haarden
Sluisweg 1b
6582 AG Heumen