Christien's Trimsalon

Over Christien's Trimsalon
Mijn naam is Christien Adema, ik ben 51 jaar en heb een partner en twee dochters.

Toen we in 2006 onze eerste drie langharige honden aanschaften, bleek dat ze getrimd moesten worden. Toen kreeg ik voor het eerst de ingeving dat ik dat zelf ook zou moeten kunnen.

In april 2007 gaf ik mij op voor de opleiding hondentoiletteren bij het HKI in Bunnik en in april 2009 rondde ik deze opleiding met succes af. Tegelijkertijd boden we onze toenmalige woning te koop aan omdat een trimsalon aldaar niet te realiseren was.

In januari 2008 zijn we verhuisd naar ons huidige adres, Kruisbergseweg 37 in Wijchen, waar we op 1 februari de deuren van onze trimsalon hebben geopend.

In december 2009 heb ik bij de Martin Gaus Academie de cursus kattentrimmen zonder narcose gevolgd waarvan ik eveneens een diploma behaalde.

Sindsdien trimmen wij naast honden ook katten, konijnen en cavia’s.

Specialiteiten zijn:
- Puppytrimmen
- Shih-tzu en Maltezer puppy-look
- Kattentrimmen zonder narcose
- Konijnen en cavia’s trimmen

In 2011 hebben wij onze schuur omgetoverd tot een modernere en grotere trimsalon.
Waar we in eerste instantie moesten trimmen op vijf vierkante meter, is dat nu uitgebreid tot zestien vierkante meter. Met drie trimtafels en de modernste apparatuur is er nu plek voor meer dieren en ook voor meer stagiairs.

In september 2011 zijn we namelijk begonnen met het begeleiden van stagiairs van het HKI en van de opleiding hondentrimmen op het Helicon. We zijn dus een erkend leerbedrijf. Momenteel worden er 9 stagiairs opgeleid. Eén is er inmiddels geslaagd!

Wij zijn lid van de vakvereniging ABHB.
Contactgegevens
Christien's Trimsalon
Kruisbergseweg 37
6601 DB Wijchen